0
Welcome Guest! Login
0 items Join Now

SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    • Curtis's Avatar
    • Curtis
    • Newbie
    • Posts: 7
    • Thanks: 3

    SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • I just upgraded gantry to 5.1.1 from 5.1.0 and have noticed that when it processes the listgriditems loop that it seems to insert an extra blank item at the beginning.
      I have seen it on the blogcontent and numberheadline particles in particular.

      blogcontent Screenshot:
      This image is hidden for guests.
      Please log in or register to see it.

      blogcontent Source:
      This image is hidden for guests.
      Please log in or register to see it.

      blogcontent from layout.yaml
      This image is hidden for guests.
      Please log in or register to see it.



      numberheadline Screenshot:
      This image is hidden for guests.
      Please log in or register to see it.

      numberheadline Source:
      This image is hidden for guests.
      Please log in or register to see it.

      numberheadline from layout.yaml:
      This image is hidden for guests.
      Please log in or register to see it.


      I am using the Ethereal theme...
    • Last Edit: 6 years 4 months ago by Curtis. Reason: add theme info
    • MrT's Avatar
    • MrT
    • Preeminent Rocketeer
    • Posts: 96696
    • Thanks: 12798
    • Web Designer/Developer

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • I just tried and it didn't do that to my local - Please would you post your URL, superuser id and pswd in the secure tab of your post and i'll have a look for you. Also, Please post your FTP logon, password and FTP URL in the secure area of your post.


      Regards, Mark.
    • Please search forums before posting. Please make sure your post includes the version of the CMS you are using and a link to the problem. Annotations on screenshots can also be helpful to explain problems/goals. Please use the "secure" tab for confidential information.
    • Curtis's Avatar
    • Curtis
    • Newbie
    • Posts: 7
    • Thanks: 3

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • Here is the login info...

      The numberheadline particle is modified (added url links)
      but the bogcontent particle is stock
    • Last Edit: 6 years 4 months ago by Curtis.
    • MrT's Avatar
    • MrT
    • Preeminent Rocketeer
    • Posts: 96696
    • Thanks: 12798
    • Web Designer/Developer

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • I have recreated this and have raised a github issue here https://github.com/gantry/gantry5/issues/762

      Regards, Mark.
    • The following users have thanked you: Curtis

    • Please search forums before posting. Please make sure your post includes the version of the CMS you are using and a link to the problem. Annotations on screenshots can also be helpful to explain problems/goals. Please use the "secure" tab for confidential information.
    • Curtis's Avatar
    • Curtis
    • Newbie
    • Posts: 7
    • Thanks: 3

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • thank you
    • MrT's Avatar
    • MrT
    • Preeminent Rocketeer
    • Posts: 96696
    • Thanks: 12798
    • Web Designer/Developer

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • I'll leave this topic open then until we get a response from the DEVS. Please only reply if you have further comments. If I hear anything I'll let you know too.

      Regards, Mark.
    • Please search forums before posting. Please make sure your post includes the version of the CMS you are using and a link to the problem. Annotations on screenshots can also be helpful to explain problems/goals. Please use the "secure" tab for confidential information.
    • Curtis's Avatar
    • Curtis
    • Newbie
    • Posts: 7
    • Thanks: 3

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • One more thing, Is there a way to go back to version 5.1.0?
      never mind, found it on github and seemed to install fine over top = )
    • Last Edit: 6 years 4 months ago by Curtis.
    • webrob's Avatar
    • webrob
    • Jr. Rocketeer
    • Posts: 37
    • Thanks: 1

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • Hi, I have the same problem. Did you manage to go back to 5.1.0? Did you just install 5.1.0 manually over 5.1.1? I am very new to this, so sorry if it should be already obvious.
    • Curtis's Avatar
    • Curtis
    • Newbie
    • Posts: 7
    • Thanks: 3

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • Hi, yes I just downloaded 5.1.0 manually and then uploaded and installed it via the extension manager. it installed over top of 5.1.1 and seems to work fine.
    • The following users have thanked you: webrob

    • MrT's Avatar
    • MrT
    • Preeminent Rocketeer
    • Posts: 96696
    • Thanks: 12798
    • Web Designer/Developer

    Re: SOLVED listgriditems not processed right in 5.1.1?

    Posted 6 years 4 months ago
    • That is correct if you wish to regress just install Gantry 5.1 in extensions manager.

      Regards, Mark.
    • The following users have thanked you: webrob

    • Please search forums before posting. Please make sure your post includes the version of the CMS you are using and a link to the problem. Annotations on screenshots can also be helpful to explain problems/goals. Please use the "secure" tab for confidential information.

Time to create page: 0.121 seconds